Wasa Crow's Nest Tattoo logo

Crow's Nest Tattoo

Tatuointistudio Vaasan keskustassa

Tervetuloa tatuointi- ja lävistysstudioomme Vaasaan, missä kokeneet taiteilijamme tarjoavat henkilökohtaista ja ammattimaista palvelua hygieenisessä ja turvallisessa ympäristössä. Anna meidän auttaa sinua ilmaisemaan itseäsi ainutlaatuisilla ja merkityksellisillä tavoilla.

Varaa aika

Noudata alla olevia ohjeita varataksesi ajan seuraavaan tatuointiisi.

1. Ideasi

Lähetä ideasi meille sähköpostitse tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake lisätiedoilla (koko, sijainti keholla ja kuvat). Näin saamme paremman ensimmäisen luonnoksen.

2. Sovittu tapaaminen

Ehdotamme päivämäärää tatuointikäynnillesi. Muista, että seuraavat vapaat aikamme ovat vasta muutaman kuukauden päästä. Lähetämme sinulle luonnoksen ennen tapaamistasi.

3. Tule paikalle

Tule paikalle hyvällä mielellä, ajoissa ja mukavissa vaatteissa. Suosittelemme ottamaan mukaan myös vähän syötävää, sillä istunto saattaa kestää pitkä aika!

Tietoa meistä

Tiesitkö, että Crow’s Nest on osa laivaa? Se osa laivaa, missä olet mastossa ja katsot nähdäksesi, mitä on tulossa. Meidän näköpiirissämme oli unelma omasta tatuointistudiosta.

Vuonna 2021 kaikki loksahti paikoilleen, kun vuosien odotuksen jälkeen saimme vihdoin avata unelmien tatuointistudiomme. Ajoitus tuntui oikealta ja löysimme tilan ja sijainnin, johon rakastuimme ensisilmäyksellä, historiallisen Ab Wasa Yllevarufabrik/ Oy Waasan Villatavaratehtaan kulmasta.

Meistä

Tiesitkö, että Crow’s Nest on osa laivaa? Se osa laivaa, missä olet mastossa ja katsot nähdäksesi, mitä on tulossa. Meidän näköpiirissämme oli unelma omasta tatuointistudiosta.

Vuonna 2021 kaikki loksahti paikoilleen, kun vuosien odotuksen jälkeen saimme vihdoin avata unelmien tatuointistudiomme. Ajoitus tuntui oikealta ja löysimme tilan ja sijainnin, johon rakastuimme ensisilmäyksellä, historiallisen Ab Wasa Yllevarufabrik/ Oy Waasan Villatavaratehtaan kulmasta.

Crow's Nest Tattoo Vaasa
Crow's Nest Tattoo Benjamin Slangar Vaasa

Benjamin Slangar

Aloitti tatuoimisen kokopäiväisesti vuonna 2017 useiden vuosien itseopiskelun ja tiedonkeruun jälkeen. Monipuolisuus on aina ollut hänelle tärkeää voidakseen tarjota kaikille asiakkaille mitä he haluavat. Suosituimpia tyylisuuntauksia ovat perinteikkäät tatuoinnit ja tatuoinnit, joissa yhdistetään erilaisia tyylejä ja tekniikoita, kuten myös siistit ja taiteelliset lopputulokset. Mutta hän on aina avoin kaikenlaisille tatuoinneille.

Hän pitää värikkäistä ja hauskoista sukista.

Crow's Nest Tattoo Susanne Remahl Vaasa

Susanne Remahl

Hän on maalannut lapsuudesta asti ja pitänyt taidenäyttelyitä sekä Suomessa että Ruotsissa. Vuodesta 2013 lähtien hän on työskennellyt päätoimisena tatuoijana ja hänen vahvuuksiaan ovat ensisijaisesti muotokuvat ja yksityiskohtainen realismi. Vaikka hän pitäytyy enimmäkseen mustavalkoisissa töissä, hän rakastaa myös akvarellityylisten tatuointien tekemistä. Suosikkiaiheina ovat muotokuvien lisäksi myös eläimet ja populaarikulttuuri. Työn ulkopuolella Susanne on erityisen kiinnostunut sarjamurhaajista ja antiikkiesineistä.

Crow's Nest Tattoo Katarina Björkqvist Vaasa

Katarina Björkqvist

Aloitti tatuoimisen vuonna 2016. Valmistui kuvataiteen kandidaatiksi 2005. Tekee eri tyylejä, mutta rakastaa erityisesti erittäin yksityiskohtaisten teosten tekemistä ja realismia. Rakastaa eläimiä ja fandom-teosten tekemistä (eli mitä tahansa bändin logoista, elokuvista, sarjakuvista/mangasta/Disneystä aina TV-ohjelmiin jne. asti).

Avoin kaikille ideoille, jotka sopivat hänen kykyihinsä. Hänellä on pakkomielle kaikkeen haihin liittyvään ja hän on kiinnostunut erikoisista tarinoista ja faktoista.

Becca Nyman

Becca on tehnyt lävistyksiä vuodesta 2018 lähtien oman yrityksensä kautta. Hän on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Työskentelee osa-aikaisena lävistäjänä Crow’s Nestissä.

Hän rakastaa ainutlaatuista anatomiaa ja kokeilee aina mielellään uutta.

Ota yhteyttä

Tule moikkaamaan

info@crowsnest.fi

Vaasanpuistikko 24
65100, Vaasa

Löydä meidät

Löydät meidät vihreän oven takaa Vaasanpuistikon ja Asemakadun kulmasta, mikä on vain parin sadan metrin päässä juna- ja linja-autoasemalta ja muutama sata lisää Vaasan keskustasta. Samassa rakennuksessa on myös pysäköintihalli.

Tattoo Aftercare Instructions

The aftercare of your tattoo will greatly determinate the way your tattoo will look once it has fully healed. We all want it to look as good as possible years and years to come.

 • If plastic wrap is used, keep it on for a couple of hours before taking it off and washing your tattoo throughly but gently.
 • If second skin typ plastic film is used, keep it on for up to 3 days. If it starts to loosen before, just take it off and wash your tattoo throughly but gently.
 • Antibacterial soap or non fragrance soap can be used but water is just fine.
 • Gently pat your tattoo dry with paper towels or let it air dry, do not rub your fresh tattoo with used towels.
 • We recommend washing your tattoo 2-3 times a day during the healing process and applying a thin layer of aftercare lotion after its washed.
 • Do not pick scabs! This will cause your tattoo to bleed and will pull ink out of your skin.
 • Do not swim, go into a hot tub or sauna for at least two weeks after getting your tattoo.
 • Avoid direct sunlight until the tattoo is fully healed. After its fully healed we recommend using a good sunscreen.
 • Try wearing loose clothing over your fresh tattoo to avoid clothes rubbing of the scabs.

Tatuoinnin jälkihoito-ohjeet

Tatuoinnin jälkihoito vaikuttaa suuresti siihen, miltä tatuointisi näyttää, kun se on täysin parantunut. Me kaikki haluamme sen näyttävän mahdollisimman hyvältä pitkään.

 • Jos käytät muovikäärettä, pidä sitä päällä pari tuntia ennen kuin otat sen pois ja peset tatuoinnin huolellisesti mutta hellästi.
 • Jos käytät muovikalvoa, joka on kuin toinen iho, pidä sitä enintään 3 päivää. Jos se alkaa löystyä aikaisemmin, ota se pois ja pese tatuointi huolellisesti mutta hellästi.
 • Voit käyttää antibakteerista tai hajusteetonta saippuaa, mutta pelkkä vesikin on riittävä.
 • Kuivaa tatuointi varovasti talouspaperilla tai anna kuivua itsekseen, älä hiero tuoretta tatuointiasi käytetyillä pyyhkeillä.
 • Suosittelemme pesemään tatuointisi 2-3 kertaa päivässä paranemisprosessin aikana ja levittämään siihen ohut kerros jälkihoitovoidetta pesun jälkeen.
 • Älä poista rupia! Tämä saa tatuointisi vuotamaan verta ja vetää mustetta pois ihostasi.
 • Älä ui, mene paljuun tai saunaan vähintään kahteen viikkoon tatuoinnin oton jälkeen.
 • Vältä suoraa auringonvaloa, kunnes tatuointi on täysin parantunut. Kun se on täysin parantunut, suosittelemme käyttämään hyvää aurinkovoidetta.
 • Pyri käyttämään löysiä vaatteita tuoreen tatuoinnin päällä välttääksesi vaatteita hankautumasta rupiin.