Wasa Crow's Nest Tattoo logo

Crow's Nest Tattoo

Tatueringsstudio i centrum av Vasa

Välkommen till vår tatuerings- och piercingstudio i Vasa, där våra erfarna tatueringsartister erbjuder dig personlig och professionell service i en hygienisk och trygg miljö. Vi hjälper dig uttrycka dig själv med unik och meningsfull kroppskonst.

Reservera tid

Följ stegen nedan för att reservera tid för din nästa tatuering eller piercing.

1. Din idé

Kontakta oss med dina ideér, ge gärna så mycket information som möjligt (storlek, placering, bilder). Detta hjälper oss att komma igång med den inledande skissen.

2. Tidsbokning

Vi föreslår en dag och tid för din tatuering. Observera att vi oftast är bokade några månader framåt. Vi skickar skissen åt dig på förhand så att du kan bekanta dig med den.

3. Dyk upp

Kom till din tatueringstid pigg och kry, i tid och med bekväma kläder. Det kan vara en bra idé att ha med något smått att äta och dricka, då det hela kan dra ut på tiden.

Om oss

Visste du att Crow’s Nest är en del av ett skepp? En del av masten där man håller utkik. Och i vårt sikte har varit drömmen om en gemensam tatueringsstudio.

Året 2021 föll bitarna på plats och efter år av väntan kunde vi äntligen öppna vår egna studio. Tidpunkten kändes rätt och vi hittade en lokal som vi alla blev förälskade i, på hörnet av Vasas anrika gamla Yllevarufabrik.

Om oss

Visste du att Crow’s Nest är en del av ett skepp? En del av masten där man håller utkik. Och i vårt sikte har varit drömmen om en gemensam tatueringsstudio.

Året 2021 föll bitarna på plats och efter år av väntan kunde vi äntligen öppna vår egna studio. Tidpunkten kändes rätt och vi hittade en lokal som vi alla blev förälskade i, på hörnet av Vasas anrika gamla Yllevarufabrik.

Crow's Nest Tattoo Vaasa
Crow's Nest Tattoo Benjamin Slangar Vaasa

Benjamin Slangar

Började tatuera på heltid 2017 efter att han under några år övat hemma och byggt upp sina kunskaper. Mångsidighet har alltid varit viktigt för att kunna erbjuda kunderna de dom vill ha. Stilar han föredrar är allt som går mot det traditionella hållet samt tatueringar som blandar olika tekniker för att få ett spännande och artistiskt slutresultat men är också alltid öppen för att göra alla typers tatueringar.

Har en grej för färgglada och roliga strumpor.

Crow's Nest Tattoo Susanne Remahl Vaasa

Susanne Remahl

Har målat sedan barnsben och har hunnit ha konstutställningar i både Finland och Sverige. Sedan 2013 har hon tatuerat på heltid, och till hennes styrka hör framför allt porträtt och detaljerad realism. Även om hon för det mesta håller sig till svartvitt så älskar hon även att göra tatueringar i akvarellstil. Till favoritmotiv hör förutom porträtt även djur och populärkultur. Utanför arbetet har Susanne ett orimligt stort intresse för seriemördare och antik.

Crow's Nest Tattoo Katarina Björkqvist Vaasa

Katarina Björkqvist

Började tatuera våren 2016. Tog bildkonst examen år 2005. Tatuerar i en del olika stilar och anpassar sig för det mesta efter kundernas önskemål. Älskar mest att göra mera detaljerade motiv, realism, djur, unika motiv från filmer, serier, musik el. dyl.

Men i övrigt öppen för de flesta ideer. Speciellt stort intresse för hajar och gillar udda fakta om nästan vad som helst.

Becca Nyman

Becca har piercat under sitt eget företag sedan 2018. Hon är utbildad sjukskötare och hälsovårdare. Jobbar deltid som piercare på Crow’s Nest.

Hon älskar unik anatomi och gillar att prova nya saker.

Kontakta oss

Nå oss

info@crowsnest.fi

Vasaesplanaden 24
65100, Vasa

Hitta oss

Ni hittar oss innanför den gröna dörren i korsningen av Vasaesplanaden och Stationsgatan, ett stenkast från tåg- och busstationen och två stenkast från torget. I samma byggnad finns också en parkeringshall.

Tattoo Aftercare Instructions

The aftercare of your tattoo will greatly determinate the way your tattoo will look once it has fully healed. We all want it to look as good as possible years and years to come.

 • If plastic wrap is used, keep it on for a couple of hours before taking it off and washing your tattoo throughly but gently.
 • If second skin typ plastic film is used, keep it on for up to 3 days. If it starts to loosen before, just take it off and wash your tattoo throughly but gently.
 • Antibacterial soap or non fragrance soap can be used but water is just fine.
 • Gently pat your tattoo dry with paper towels or let it air dry, do not rub your fresh tattoo with used towels.
 • We recommend washing your tattoo 2-3 times a day during the healing process and applying a thin layer of aftercare lotion after its washed.
 • Do not pick scabs! This will cause your tattoo to bleed and will pull ink out of your skin.
 • Do not swim, go into a hot tub or sauna for at least two weeks after getting your tattoo.
 • Avoid direct sunlight until the tattoo is fully healed. After its fully healed we recommend using a good sunscreen.
 • Try wearing loose clothing over your fresh tattoo to avoid clothes rubbing of the scabs.

Instruktioner för eftervård

Hur du tar hand om din tatuering kommer att vara avgörande för hur den ser ut då den läkt. Vi vill alla att den ser så bra ut som möjligt i många år framöver.

 • Om vanlig plastfolie använts så kan du ha på den i ett par timmar innan du tar bort den och därefter sköljer av tatueringen noggrant men försiktigt.
 • Om vi använt självhäftande plast kan du ha på det i tre dagar. Om det börjar lossna tidigare får du ta bort det och skölja tatueringen noggrant men försiktigt.
 • Man kan använda antibakteriell eller oparfymerad tvål, men bara vatten går också bra.
 • Torka din tatuering försiktigt med pappershanddukar eller låt den lufttorka. Gnugga den inte, och undvik att torka med en använd handduk.
 • Vi rekommenderar att du sköljer din tatuering 2-3 gånger om dagen medan den läker, och att du efter varje gång smörjer in den med ett tunt lager eftervårdssalva.
 • Peta inte på skorven! Det kommer att leda till att tatueringen börjar blöda och färg lossnar.
 • Undvik simning, bad och bastu i minst två veckor efter att du tatuerat dig.
 • Undvik direkt solsken tills tatueringen är helt och hållet läkt. Efter att den läkt rekommenderar vi att använda ett bra solskydd.
 • Försök att använda lössittande kläder för att undvika att kläderna skaver bort skorven.